Sinau Emosi Sosial sing Nggawe Matematika & Literasi

Better World Ed minangka kurikulum pembelajaran global kanggo mbantu para remaja supaya seneng sinau self, liyane, lan jagad kita.

Kisah Dunia Nyata sing Klebu.

Tembung Nglangkungi Apik.

SEL Sing tresna muda.

Kita nggawe Lelungan Global Learning:

Video tanpa crita, crita cekak, lan rencana pelajaran

babagan manungsa unik saka kabeh penjuru Bumi.

 

 

Video Tanpa Tembung sing nggawe kita penasaran sadurunge diadili.

Crita sing Ditulis sing nenun empati karo matématika lan literasi.

Rencana Pangajaran sing nggawe para akademisi dadi seneng lan kalebu.

 

 

Perjalanan Sinau Emosi Sosial mbantu para remaja supaya bisa dadi

pemikir kritis sing welas asih. Kanggo tuwuh kesadharan.

Kanggo ngadhepi bias. Kanggo nggoleki perspektif sing beda-beda.

 

 

Dadi pimpinan sing ngeling-eling nggawe bahan ing komunitas kita.

Kanggo nggawe maneh jagad sing tentrem, adil, lan adil.

Perjalanan Sinau Emosi Sosial Global sing Dirancang Kanggo para muda

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Kurikulum Video tanpa tembung akademik Ketrampilan sosial mulang sinau empati sajrone sinau

Jelajahi crita manungsa sing apik tenan saka kabeh penjuru jagad.

Ajar kurikulum empati lan karep

nalika nindakake matematika lan literasi, uga!

 

Nggawa HIDUP dadi Kurikulum Learning Emosi Sosial.

Ing kabeh garis prabédan,

Ayo padha Sinau bebarengan.

Topik Global
Topik Matematika
Topik Literasi
Tataran Kelas Matematika
Tujuan Matematika
Pasinaon sosial
SEL Skills
Negara
Topik Ilmu

FITUR: Kamanungsan & kagungane

Tresna karo apa sing sampeyan deleng?

Coba Global Learning Emotional Sosial Gratis!

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Global Ngrasakake Empati, Matematika, Literasi, lan Liyane!

Sinau Emosi Sosial Global

Sing disenengi para Guru & Murid!

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Kurikulum

kanggo guru, siswa, wong tuwa, lan saben siswa.

Nggawe Sinau Emosi Sosial.

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Crita Kurikulum Konten Video tanpa Skrip Akademik Keterampilan Sosial Mulangake Guru Empati Karep SEL Pendhidhikan Katrampilan Urip Sinau Seumur Hidup

Akses crita sing nggawe kurikulum Sinau Sosial Sosial Global. Sinau Emosi Sosial sing disenengi para pemudha.

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Crita Kurikulum Konten Video tanpa Skrip Akademik Keterampilan Sosial Mulangake Guru Empati Karep SEL Pendhidhikan Katrampilan Urip Sinau Seumur Hidup

Nggawa kurikulum Learning Emosi Sosial Global menyang sekolah utawa kelas sing cedhak karo sampeyan. SEL kurikulum sing nggawe matematika lan literasi menehi inspirasi.

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Crita Kurikulum Konten Video tanpa Skrip Akademik Keterampilan Sosial Mulangake Guru Empati Karep SEL Pendhidhikan Katrampilan Urip Sinau Seumur Hidup

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Global bisa mbukak ati lan pikiran. Sinau Emosi Sosial (SEL) kanggo saben guru lan siswa.

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Kanggo Jagad sing Luwih Apik

Akeh banget kita sing tuwuh tanpa dhukungan kanggo latihan pangerten

macem-macem wong, budaya, pola pikir, perspektif, lan cara urip.

 

 

Tanpa melu-melu kurikulum Learning Emosi Sosial.

Akeh brainstorming. Ora cukup "heartstorming".

 

 

Nalika ora nggunakake empati lan otot mikir kritis,

kemampuane kanggo ndeleng siji liyane kanthi endah mula bakal adoh.

 

 

Pramila kurikulum Sinau Emosi Sosial Global penting:

 

Sinau tresna self, liyane, lan jagad kita.

Kanggo nindakake pola pikir lan katrampilan kanggo perdamaian, keadilan, lan keadilan.

Kanggo ngerti siji liyane liwat kabeh beda sing apik.

 

 

Ayo melu siswa nganggo crita lan obrolan global

sing mbukak ati lan pikiran awal urip, saben dina, lan ing endi wae.

 

 

para mudha bisa lan bakal mbantu kita kabeh supaya bisa bebarengan maneh.

Kurikulum Learning Emosi Sosial Global bisa mbantu.

 

 

Ayo nguculi simpul tali ing njero lan antarane kita.

Ayo digawe maneh kain kanggo komunitas kita.

Ayo dadi tentrem.

Ayo Dadi WE.